Sunday, May 3, 2009

Oh My! 7 Days To Go!

Lama betul tak blogging. almaklumlah, bz sgt2. today dah siapkan apa2 yg sepatutnya. dah xde benda lg yg tetinggal rasanya. kecuali nk collect brg2 yg nk dipakai kang such as door gift, guestbook, baju and few things. cuma signboard je tak hantar printing lg. busy sgt lah. x terpegi.

Well, good thing for my big day, my father wants to do the akad by himself which makes me happy and blissful.

but i ada cite pasal baju. 1 cite best, 1 cite x best. baju nikah yg freda lestari putra buat mmg cantek sgt. i like. cuma hari tu baru half way siap so rabu ni baru nk gi collect. tp my baju yg man kajang buatkan je ada cite x best. but ive to admit, baju tu mmg sgt cantik! but bad thing is, terlalu labuh for me sampai i xleh jalan. i mintak dia pendekkan but dia refused. dia kata boleh pakai. i boleh pegang kain tu sambil jln which i mmg xnak!!! pujuklah cemane pun, i xnak. suka hati i lah. i kan raja for that day. afterall, i bayar so if i kata x selesa, xkan i plak nk dgr ckp dia. kalo gitu buat apa i byr dia mahal2...

unfortunately, dia ada kat kampung skang ni utk majlis kahwin anak sedare dia. so monday ni baru i dtg butik dia, utk try lg sekali baju n decide to go for it or not. if not, dia akan buat baju emergency siap in 3 days time. i mmg skt hati n frust but i just do not want to hurt myself by feeling bad n sad. so i just buat happy try to get rid of the problem. well.. im hoping that this coming monday would settle everything.. wish me luck!

as for barang hantaran sume dah setel termasuk cincin.. n stuff. so i dah x risau sgt. huhuhu barulah i tau nak kawen ni byk benda nak buat n fikir n pening2..

1 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Masa I kahwin aritu Freda mekap kan…mmg kelassss