Saturday, June 6, 2009

MAJLIS PERNIKAHAN / SOLEMNIZATION 09 MAY 2009

Hari ni baru I ada masa nak update. Almaklumlah jadi pengantin mmg superbly busy ok! Sekejap je masa berlalu, lagi 2 hari genap sebulan dah I jadi isteri dia.

Alhamdulillah semua berjalan lancar. Cuaca waktu ni pun molek sgt. Ada matahari tapi very windy. Cuma adalah cacat2 sikit, adat majlis tak dapat semua perfect. Tapi kelancaran majlis dan keberkatan tu yang paling penting. Dan kami selamat menjadi suami isteri dengan sekali lafaz. Semoga perjalanan kami dipermudahkan dan dikurniakan rezeki. Amin...

Ok these are the details:-

Tempat: Dewan Seri Endon, Presint 10, Putrajaya
Masa: 3 ptg
Jurunikah: Bapa kandung saya dan disaksikan Ustaz Mohd Salman, Pendaftar Nikah, Cerai dan Rujuk JAWI
Hantaran: 7 dulang + 1 dulang cincin, gelang dan mas kahwinRM100 dari pihak lelaki berbalas 9 dulang dari pihak perempuan.
Jemputan: 80-100 orang
Pakaian: Freda Lestari Putra
Make-up: Fiza Zainuddin
Photographer: Syahrin Aziz & Radzi Aziz
Videographer: WanDet Videography
Deco hantaran: Nuwoo Gift
Catering: Isnain Caterer

Enjoy the pics!



































Semoga perkahwinan ini kekal ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yg indah pekertinya! amin... Pada mama & abah serta the whole family, terima kasih tak terhingga diucapkan.

0 comments: