Saturday, June 6, 2009

MAJLIS RESEPSI PERKAHWINAN / RECEPTION 09 MAY 2009 (PART I)

Majlis ini berlansung pada hari yang sama, pada waktu malam. Syukur juga cuaca molek malam tu. Berangin dan tidak hujan. Semoga itu menjadi tanda kami sekeluarga dirahmati.

I happy sgt malam tu sbb bekas perdana menteri dan isteri, YAB Tun DR Mahathir Mohamad & YAB Tun DR Siti Hasmah Mohd Ali telah hadir menyerikan majlis. Teman-teman lama, kawan-kawan sekolah, malah ada kawan-kawan I yg sanggup turun dari utara dan selatan. Terima kasih tak terhingga ikhlas dari hati ini. Rasa terharu tgk kesungguhan dorang. Antara yg special, bekas guru darjah 6 yg paling sy syg, Puan Mahanum pun hadir. Cuma syg, x dpt bergambar... :(

Hadiah pula, mcm-mcm yg i dapat. Tapi yang plg I surprised, I dpt hadiah kristal bentuk heart dan kad tulisan tgn dari Tun berdua. Ada yang bg I oven, vakum, comforter, towel, album, kitchen wear, coffee maker, water boiler/dispenser dll. Dari teman pejabat, saya menerima hadiah dlm bentuk bank draf bernilai RM 1,114.30. TERIMA KASIH AGAIN AND AGAIN!

Antara pics yg I rajin nak upload utk tatapan anda :D... Enjoy yeah!