Wednesday, June 17, 2009

NO TITLE

Hehehe dah sebln dah kawen. well mmg btol la org ckp. selagi tak kahwin n dok serumah, ull never know! bila dah tau bole geram ada, marah ada, kelakar ada memcm la. nasib baik bila org tua2 ckp kat i mcm tu masa sebelum kahwin, i x bangkang. i anggukkan jek. my MIL plak sempat lg tulis dlm wedding guestbook i, jgn gaduh2 hidup kena sabar. baru ku tau kenapa.. ahaha well i guess n i hope we will be doing fine as time goes by...

semlm i gi prince court. tgk my friend dpt baby girl. nama baby dia iris alya. i hope ull be pretty in every ways baby iris. n wish aunty to have a baby soon :))

tgk org dpt baby, kita pon excited nak satu.. my big bro plak tanya soalan cepumas 'u bila nak ada baby?' huhuhu x terjwb den. den gelak jo..

4 comments:

Lady of Leisure said...

soalan bila nak dapat baby ni sangat menyentap..
lepas kawin, selagi tak dapat anak u ll have to live with this question forever.. welcome to the club sery.. hehe..
lady pun ramai yg dah tanya.. so far i sengih jer...
wakaka..

salman said...

Doa nabi Zakaria untuk mendapat zuriat Surah Ambiak: 89 Dan (sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakariya, ketika ia merayu kepada Tuhannya dengan berkata: "Wahai Tuhanku, Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat); dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi".

-sila rujuk untuk lebih detail..TQ

ashikin said...

lady... yup btol tu. sume tu rezeki. semoga kita dilimpahi rezeki dan dikurniakan anak2 yg soleh dan solehah.

ustaz... reminder yg menarik. insyaAllah dan mudah2an. ustaz doa2kanlah ya..

Lady of Leisure said...

ya betul, boleh amalkan ayat yang uztaz sebutkan tu.. mudah mudahan kita dikurniakan rezeki olehNya..