Wednesday, October 7, 2009

IM BACK!

Yay! Finally im back! Connection problem has been resolved so Im back on track again. Cumanya nak visit blog uols satgu persatu akan mengambil masa. Harap-harap korang tak merajuk ngan kita.

Raya amacam? Raya kita seronok. Raya pertama dengan keluarga baru dan suami lah katakan. Jadi banyak orang baru yang kita jumpa dan kita bawa dia jumpa. Nasib baiklah both kampung sama kat Johor. So boleh bergilir-gilir. Tak ada gaduh-gaduh. Alhamdulillah. Memang kita dari kecik niat nak kahwin orang sama negeri.

Kita beraya sampai tak cukup baju raya. ada 6 pasang baju habis dah semua ke dobi. Yang tinggal baju pink time tunang dulu pun dilenjan sekali. Nanti kita upload pic ya. Ntah mana letak cable kita cari tak jumpa. So tahun depan kena tambahlah baju kurung lagi jawabnya kan.

Harap-harap korang pun seronok beraya tahun ni. Mana yang dah ada anak dan terutamanya ada anak-anak, simpanlah duit raya dorang dalam ASD or ASB. Jangan ma kdia pula gi menghabiskan shopping lagi lepas raya :p.

Salam syawal dan maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa lewat perkenalan dan perjumpaan kita di sini ya!

Nanti kita update lah lagi. Malam ni kita nak tidur awal. Esok pagi kena masuk office lebih awal dari biasa. Assalammualaikum!

4 comments:

Emilia said...

hi dear! welcom back! selamat hari raya maaf zahir batin. cepat2 update ye :D

POSH76 said...

welcome back...tak sabo nak tngk baju raya....hehe

POSH76 said...

lupa nak cakap windu nak baca story mory u...hehe

Lady of Leisure said...

sery.. welkam bek!!
keep updating yr blog ya..
kitorang tak sabr nak tengok gambar raya sery ni..