Thursday, September 17, 2009

The Result!

:)


*************





********************




****************************





********************






*************


1





2







3







JENG JENG JENG!





Kita tak beli pun tester la awak! Sebabnya I just did not feel right to do so. The next day, Monday la to be exact. Kita dah tak boleh puasa dah. Dan sakitnya pinggang memang dahsyat masa tu. Almaklum dah lewat 2 minggu. Pada kawan-kawan yang bagi kita mesej positif dan doa-doa, terima kasih. Mungkin insyaAllah doa kalian akan dimakbulkan juga nanti. :)

Oh, lagi satu, kita rindu nak visit blog awak semua tapi kita ada masalah internet connection sekarang ni. Rindu nak baca celoteh korang. Tapi sekarang ni tiap kali nak load page korang je, ambil masa 10 minit. Sorry ya. Kita janji nanti line dah ok, kita akan jadi pembaca setia semula. Rindu tengok kerenah anak-anak kak eynda, tengok arri & molly LOE, cerita-cerita Posh yang selalu je kita tergelak-gelak baca, dami yang suka lontarkan emosi dan ramai lagi lah. Sebelum connection kita ni terputus, baik kita stop kat sini dan post terus. Pada kawan-kawan yang dikasihi, selamat hari raya maaf zahir dan batin. Semoga kita pulang berhari raya dengan selamat dan diberkati. Salam Aidilfitri dari kita untuk semua.

5 comments:

Lady of Leisure said...

sery, takpe.. masih banyak masa lagi...agaknya kita diberikan kesempatan untuk honeymoon dulu ni.. hehehhe...
lady pun tak puashoneymoon lagi.. tapi sambil tu lady sentiasa berdoa semoga kita semua dimurahkan rezeki..

btw, salam aidilfitri untuk sery n family..have a safe journey balik kampung.. take care!

:)

POSH76 said...

sabar insyaallah adalah rezeki tu amin...hehe

selamat hari raya
maaf zahir batin...

enjoy ur raya yer...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

belom rezeki lagi tu...takpe,baru je kawen,byk mase lagi hehe

anyway selamat ari raye!

Uncle Lee said...

Hello Ashikin, selamat hari raya.
Wishing you all the very best and hope your connection is okay now.
Have a nice day, Lee.

eynda said...

Ashikin...selamat hari raya :-) Semoga dapat berita gembira dlm masa terdekat ni..insyaallah :-)