Saturday, April 18, 2009

TO DO LIST!

Its nearly the big day! Few things yang tak settle lagi ialah:

1. bunga manggar
2. favor boxes
3. signboard
4. lagu2 utk montaj
5. invitation kad utk org yg terdekat
6. bunga pahar
7. some payment
8. gambar2 nak bg videografer
9. buat call for RSVP a week before big day
10. meeting 9days before rehearsal
11. rehearsal 7 days before (weekend)

ntah apa lg ntah. x bole nk ingat.

Tuesday, April 14, 2009

Feelings...

Today, I met few of my friends. Well most of them told me this! "ko nak kahwin dah! mcm tak percaya jek!"

Well, I suddenly figured things out! When I was small, I always wondered, when will I get married? With whom? Will I be happy? Is is handsome? Or is he a loving guy?

But today, Ive got the answers for every questions! "Peeps, Im getting married at the age of nearly 24, Ive got my future husband's name, details, and Ive just got the answers! What yours?" :D

Tapi, dalam waktu sekarang, pukul 3 pagi, rasa sebak sgt kat dada. Lebih kurang 3 minggu lebih, aku akan kahwin. Bermakna tanggungjawab berubah, pemilikan berubah. Aku tidak risau mampukah aku jadi isteri yang baik? Aku tak tahu. Itu bergantung pada penilaian suami. Yang aku tau, aku pasti cuba yang terbaik, lebih baik dari 1000000%. Cuma aku tahu, kadang-kadang aku ni ada demam malas datang. :D

Hurmmm aku tahu, pasti mak ayah aku sedih juga. Tak ada lain yang aku nak sampaikan pada dorang. Cukup sekadar tulisan ini. Aku tak mampu untuk lakukan ini secara lisan. Secara bertulis lebih selesa...

Mama, halalkan air susumu, berkatilah kasih sygmu, maafkan segala dosa anakmu. Abah, terima kasih dengan peluh keringatmu bergolok bergadai demi anakmu, redhalah dengan perwalianmu, ampunkanlah dosa anakmu ini...

Terima kasih Tuhan kerana anugerahMu melahirkan perasaan sayang dan cinta di antara umatMu, sungguh agung!

Tuesday, April 7, 2009

2 Days After...

Again, I am grateful. Hari ini saya rasa sgt bersyukur. Bersyukur sbb setelah kemalangan yang menimpa, saya masih berkesempatan bersama orang yang tersayang. Tak ada kata-kata yang dapat gambarkan perasaan. In english, 'only mere words can do'.

Kegembiraan tu rasanya macam, bila orang yang hampir-hampir kita hilang, masih bernyawa dan berada dekat dengan kita. Bila ketakutan kita hilang bila kita dapat hari-hari kita yang sebelum ini. Dia ketawa, dia senyum, dia marah, dia membebel dan segala-galanya. Saya bersyukur saya tidak kehilangan.

Semua tu membuatkan saya rasa betapa saya sayangkan orang tu. Betapa orang tu mendapat tempat yang istimewa dalam diri saya. Mungkin saya tak selalu sebut atau tak pernah sebut. Mungkin saya tidak menunjukkan kesedihan dan ketakutan saya, jauh di sudut hati, cuma tuhan yang tahu. Cuma saya tak mahu risaukan mak ayah saya dan orang lain dengan bersedih. Saya perlu jadi kuat dan tabah sebab saya tahu dugaan hari-hari yang akan datang lebih berat dan besar buat saya dan dia.

Hurmmm... hari ni orang tu ajak gi Mines. Tak plan pun. Tengok jalan jam, terus je melencong gi Mines. Tetiba my M nak mkn sushi king. So saya layankan walaupun tak terasa lapar sgt. And lepas tu we all pergi Reborn buat foot massage.

These are my reason to smile again..





My Wedding Preparations

Akad Nikah:-
Venue: Dewan Seri Endon, Putrajaya
Date: 9th May 2009
Time: 3PM
Attire: Freda Lestari Putra
Make-up Artist: Fiza Zainuddin
Theme Color (family): Yellow
Hantaran Deco: Nuwoo Gift
Photographer: Syahrin Aziz

Things have not done for Akad Nikah:-
1- Items for hantaran
2- Bantal nikah
3- Menu
4- Butang baju melayu
5- Videographer (yet to confirm)

Reception:-
Venue: Dewan Seri Endon, Putrajaya
Date: 9th May 2009
Time: 8PM
Attire: Man Kajang
Pelamin & Deco: Nas Great Idea
Make-up Artist: Fiza Zainuddin
Theme Color (family): Green
Photographer: Syahrin Aziz
Emcee: KS (former presenter for Era, Astro and currently a programme director for Astro)
Music:
Door Gift:

Things have not done for Reception:-
1- Signboard
2- Wedding cake
3- Wedding favor (have not completed)
4- Bunga manggar
5- Videographer (yet to confirm)
6- Attire for flower girls
7- Entertainment (yet to confirm)
8- Table tagging
9- Rehearsal
10- Briefing

Bertandang:-
Venue: Dewan Banquet, UPM
Date: 16th May 2009
Time: 12Noon
Attire: Man Kajang
Make-up Artist: Surya Zainul
Theme colour (family): Turqoise

The rest for Bertandang, are handled by his mom.

I hope everything is going to be fine for all of us. InsyaAllah...

Monday, April 6, 2009

My Fiance Met An Accident :((

Yesterday, something bad had happened. But syukur alhamdulillah, only damages towards properties. My fiance had happened to involve in a car accident.

After feeling weird the whole morning, I decided to brush my teeth and wash my face and surprisingly, I had arranged my pants and long sleeve shirt without me noticing for what I did that. Half and hour later, my fiance called and told me this:-

Fiance: "Adik, abg accident."
Me: "Ya Allah! Abg ok tak?"
Fiance: "Abg ok. Kete terbalik."
Me: "Takpe2. Accident kat mana?"
Fiance: "Dari pasar borong on the way to Sri Serdang. Ermmm depan IOI Resort!"
Me: "Ok, adik datang sekarang!"
Fiance: "Someone is sending me to the hospital. So adik terus gi hospital."
Me: "OK!"

I did not take a bath. I just went out and informed my dad that I had to go now to the hospital and I did not hear if there were any questions asked by anyone in the house. Alll in my head was, 'sayang', 'hospital' and 'accident'.

At 1st I was really supposed to go to the hospital. I knew I need to be by his side. But I think he must be very blur and cant afford to think normally due to the car crashed. So I just changed my mind and straight away I had headed my wheel to the IOI Resort area. The minute I reached, my heart went very fast, with goosebumps all around my neck. Astaghafirullahalazim.. I just quickly parked and told the guys there that it is my fiance's car and I need to settle down everything needed.

I need to sign up a towing notice and take all the goods from the car. After settling everything my dad called up telling me he was about to reach the hospital which I was actually on my way too. We had reached estimately about the same time.

Pity him but thank to Allah for everything. He had done an x-ray and syukur... And I am very grateful that nothing bad happened to him. Only minor injuries; bruises and small injuries. I did not say much regarding his behaviour during his driving, cause for me lesson has been learned.

Allah Maha Besar...

p/s: sorry for the grammar error. i am exhausted after the long day. cant manage to edit or read back.