Saturday, January 16, 2010

Berita Gembira/Mengejutkan/Menakutkan?

NOTE: PADA KAWAN-KAWAN BARU YANG BARU ADD KITA DALAM LINK NANTI KITA ADD KORANG BALIK. KITA LETIH DAN PENAT LA SKANG NI DAN TERLALU SIBUK. PADA KAWAN-KAWAN KITA YANG LAIN, MSG2 KORANG AKAN KITA BALAS ONCE FREE NANTI K. MAYBE ESOK OR MALAM ESOK LA.



Hari Khamis malam Jumaat, lebih tepat lagi 14hb Januari 2010, berita tergempar pertama untuk tahun ni telah pun selamat kita terima u ols! Nak tahu tak apa dia? Azam tahun 2010, bole tengok kat resolusi item no.9 :P Nampaknya itulah resolusi pertama yang berjaya.

*
***
*****
**********
***************
*********************
**************************
*********************
**************
******
***
*
*
***
*****
**********
***************
*********************
**************************
*********************
**************
******
***
*
*
***
*****
**********
***************
*********************
**************************
*********************
**************
******
***
*
*
***
*****
**********
***************
*********************
**************************
*********************
**************
******
***
*
*
***
*****
**********
***************
*********************
**************************
*********************
**************
******
***
*
*
***
*****
**********
***************
*********************
**************************
*********************
**************
******
***
*







*************************************


DALAM PERUT SAYA ADA BUDAK KECIK :p

Alhamdulillah. Malam tu, lewat malam terus ke klinik dapatkan confirmation and it is confirmed! Yang tak dapat diconfirmkan ialah berapa minggu pregnancy kita sebabnya, kita lupa last date period kita. Yang buatkan kita lupa sebab bulan lepas kita kena 2 kali..

Buat masa ni tak boleh update apa-apa lagi sebab masih terkejut, tak percaya, gembira, takut, semua ada. Hahahaha.

Cuma yang kita boleh update ialah, secara rasminya untuk setakat umur dia yang masih tidak diketahui, kita bagi nama manja dia 'budak kecik'.

10 comments:

Lady of Leisure said...

seryyyyy....!!! congratssssssssss....
*HUGS*
lady tumpang gembira utk sery.. tahniah untuk sery dan hubby...
jaga diri baik2...
:)

cik jijah said...

aawwwwwwwwww... am so happy for both of u!! (peluk shikin kuat²)

:)

ni dah boleh tick dah checklist for azam yang pertama tercapai for 2010..heheee.. life wont the same anymore!! weeeeeeeeee... take care dear..

♥♥relyza♥♥ said...

congrate!!!!
sy pun ada budak tecik...tp bukan dlm perut laaa
ekekeke
jaga makan, jaga minum, jaga diri tau..

eynda said...

Tahniah sery!! Take care yer...happy for u... :-)

Hannah Johary said...

OMG!!!!!!!

Congrats Shikin!

I pulak rasa goosebumps all over macam I pulak yang ter-pregnant lagi. Hehehe.

Congrats Congrats Congrats!

Take good care. Nak apa mintak aje. Ni je time kalau mintak apa-apa CONFIRM DAPAT.

Hehe. Enjoy every moment of your pregnancy!

Nurul Ain said...

Salam kak...yippiee yipieee...Tahniah n happy for u..jaga diri dan budak kecik tu bebaik..azam tahun 2010 da tercapai..amin

PinkGremlin said...

Kin! Congrats!!!!!

Kita pulak rasa excited bila dengar berita nie. Maybe coz harap2berjangkit skali kat kita.

Congrats again! Can't wait to hear more!!

L@n@ said...

eeii..eiii.. conok2xx.. kite tumpang hepi tai.. tk care nyer.. nnt update news ..

Ashikin said...

loe: thanks loe... huggss*

cik jijah: peluk u kuat2 blk.. :) aah azam yg tu dah bole potong. ahahaha.

relyza: thank u relyza. ahah bole la kita tanya2 experience ke apa dr awk memandangkan budak kecik awk dah kuar :P

kak eynda: thanks kak :) sery pon happy hihihih.

kak hannah: ahaha thank u kak hannah. goosebumps? in fact i pon masih goosebumps everytime i teringat yg i ada budak kecik dah dlm perut. yeah dis is the time to be a queen of the year.

ain: thanks dear.

pinkgremlin: thank u yang.... kita doakan awk dpt penyakit kita niiiiii cpt2!

lama: aha thanks.. yelah pasni i akan diupdate lebih dan lebih.

mJ said...

congrattttttssssssss!!!! happy to hear that dear!!!! yeay!!! syukur alhamdulilah...take care of yourself tau, jaga makan jaga pergerakan jgn lasak sgt....yeay!!!