Monday, July 13, 2009

More Stuff To Be Updated

Ingatkan nak update activities for 2 weekends yang dah tergendala mlm ni. Tapi unfortunately mlm ni kita kena selesema n perut tak sedap je rasa. Tapi dalam pada tak sedap perut tu, dah melantak memcm; putu mayam sikit, jagung sikit (2 ketul hihihihihi), kek buah sikit (6 pieces hohohohoho), keropok ikan (sekeping), buah manggis sikit (ada la dlm 4-5 bijik. tiap 1 bijik kan ada dlm 5-6 ulas huhuhuhu) dan segelas air suam. Itu untuk diunner setakat pukul 9.30 mlm tadi.

Now kita ngah tunggu hubby tapaokan kita nasi goreng sotong. sejak 2 minggu lepas, kita dok mkn nasi goreng sotong je tiap mlm. Mmmmmmm sedapnya!!! Kenyanglah cemane pun, there will always many space for nasi goreng sotong in my tummy :D. Jawapannya haku makin gemuk laaa ni!!!

Kejap lagi kita snap pic nasi goreng sotong tu tau. Sedapnya!!! Anyways nanti kita dha sihat walafiat and senang hati, kita letak pic activities last 2 weeks termasuk birthday hubby kita hari Ahad semlm.

Pada hubbyku, happy birthday cyg! Semoga dimurahkan rezeki and I love u! Many ***hugs & kisses***

1 comments:

Lady of Leisure said...

sery, lady slalu jenguk blog sery dok check kot2 ada posting baru.. keep posting ya..

oh sery, tak ku sangka, first time jumpa orang yg minat nasi goreng sotong jugakkk...
lady suke, sedap sangat nasi goreng sotong kan.. masa hanimun kat langkawi tu, 2 hari berturut2 lady dok pekena nasi goreng sotong.. hehe..