Friday, July 17, 2009

To Do List!

Ok sekarang ni ada hutang yang perlu dibayar:-

-->entry gi genting (xleh nk buat coz now kat umah mak kita. cable camera kat umah MIL)
-->tagging game dr LOE pun ada hutang. sbb pic kucing kita pon xde kat laptop ni skang. pendrive tetinggal kat umah MIL...

Sekarang ni ngah dok nak main farmville kat facebook. Hubby lak ngah tido dia pening kepala. Dah bg dia mkn panadol tapi dia belum mkn mlm lg. So let him sleep 1st, jap lagi kita nak kejut ajak gi menyumbat perut. Bermakna kita yg dah mkn ni pon kene mkn lagi sekali :D

Esok pagi nak pergi ofis ada kerja-kerja yg perlu disiapkan dan byk perkara juga kita nak prepare so next week kita dah mudah.com.my

Pada u ols sume, selamat berhari weekend bersama hubby/family tersyg!!!

1 comments:

Lady of Leisure said...

sery, tag n awar dah bertambah lagi satu tau..
wakaka..
jangan mara..
no worries la sery, bila ada masa lapang baru buat k.. dont rush..