Monday, August 24, 2009

Ek eh? Kan dah kena tagged!

Kan kita dah kena tagged ni hah. Siapa lagi yang tag kita kalau bukan kawan baik kita dalam tenet ni, ni hah link budak yang tagged kita tu --->http://arena184.blogspot.com/

:D

***

Tapi kita pon sama ngan kawan baik kita tu. Suka kalau kena tagged! So siapa-siapa yang suka nak main-main tag ngan kita ni, tag lah kita ya! ;)

1. Anda rasa anda hot??
**Hihihihi memanglah kita hot. Mesti ada yang mual baca kan. Tapi kita memang hot temper dan hot & spicy tang mulut tu :P

2. Upload gambar kesayangan anda...
**Nak tgk ke? Ishhh malulah. Kali ni saja tau kita tunjuk.

********************************
*****************************
*************************


3. Kenapa anda suka gambar ini??
**Sebab gambar ni ketika berumur 20 atau 21 tahun. Fringe tu kita yang potong sendiri kat depan pc. Kemudian kita amik pic pakai handphone camera kita dan terus upload. Gambar ini membuatkan kita terasa suasana ketika duduk bujang dan belajar di kolej. Pastu bila tengok gambar ni kita rasa macam muka semut. Tak tahulah kenapa.

4. Bila kali terakhir anda makan pizza??
**Rasanya dalam 2 bln lepas. Kita makan dominos pizza ngan topping spicy bilis di atas thin crust. Memang sejak 1st time makan thin crust dominos, kita tak suka makan yg crust biasa lagi. Kita cuma suka pizza kat dominos dan san francisco pizza klcc saja. Hubby selalu ajak makan pizza kalau terlalu depan pizza hut. Tapi kita selalu tak nak kecuali dominos :D Jadi hubby pon makan dominos dan san franciso pizza.

5. Lagu terakhir anda dengar??
**Lagu The Climb by Miley Cyrus. Kita suka sangat lagu ni tau!

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini??
**Kita makan snickers dan terfikir nak pergi kedai kejap lagi.

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka di panggil??
**Let me jot down nama kita yang terlalu banyak dah ni:
shikin-kwn sekolah etc
ikin-family terdekat
kin-family in law
ryn-kwn2 zaman mirc, myspace, friendster dan mmu
nora-officemate dan customer sebab ada seorang lagi bernama shikin di tempat kerja. Dia kerja di situ dulu jadi dia dapatlah guna nama kami tu. :D
misery/sery-utk kegunaan kwn2 di forum. So jika ada yang memanggil nama ni, maknanya kwn forum lah tu.
adik-hubby panggil kita dengan nama ni. :)

8. Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan...
** Kita dengan berbesar hati nak tag sesiapa yang sudi buat. Bukan tak nak pilih ke apa. Tapi sebab dalam list kita taklah banyak sangat orang. :D Jadi sesiapa yang nak buat, Saya tag semua orang yang sudah baca ini tag! Sila tinggalkan msg dalam comment supaya kita tahu siapa yang dah baca tag kita dan terkena tag :P

Lepas tu ada soalan susulan kalau anda pilih 6 orang kawan anda. Soalannya,

****Siapa no.1 kepada anda??

****Bagaimana pulak no.3??

****Pendapat anda pada angka 4??

****Kata sesuatu tentang orang no.2??

Ok selamat berpuasa kawan-kawan!!!

4 comments:

Lady of Leisure said...

hehe.. lajunya dia wat.. tq sudi wat my tag tu.. :)
eh cutenyer dia masa student dulu..
:)
masa tu rebonding eh?

Emilia said...

betul kata lady cutenye dia :)

damiqula said...

uih gambo muda remaja tu hehe

Ashikin said...

hihihihi thank u guys. muda remaja.. skang ni tua bangka dah.. :P

loe, time tu rambot btol. x rebonding.