Saturday, August 22, 2009

Entry Untuk Puan Nuwoo8!!

Kita ada hutang! Hutang ngan tukang buat hantaran kita, Puan Nuwoo









Puan Nuwoo, seperti dijanji, ini dia pic hantaran awak. Sorry lah ya. Separuh yang hantaran lelaki, separuh lagi hantaran yang pompuan tau! Busy melampau tak sempat nak bagi. Pics from Syahrin Aziz.

4 comments:

Lady of Leisure said...

cantiknya hantaran sery..
hheehehe.. lady pakai biotherm gak..
:P

Ashikin said...

loe, thanks.

loe, sery ada prob la. memula aritu sery pakai skII. pastu tgk skang mcm dah xde function je kat kulit kita ni. pastu sery tuka biotherm. dah sethn lebih gak la pkai. tp skang dah start mcm xde effect la plak. kulit dah start degil blk. :((

Akmaelinda said...

hello cantik ok the hantaran!lawaaaa.

Ashikin said...

ahaha thanks! ada byk lg. tp x larat nk uplod dah..